Köszöntelek az oldalamon!

Ha Te is szereted a kézzel készült natur háziszappanokat, akkor itt a helyed :)

Én teljesen beleszerettem úgy a készítésébe mint a használatába, és ígyekszem itt a lehető legtöbb infóval szolgálni.

Ha kérdéseitek, észrevételeitek vagy akár egyéni igényetek lenne. Írjatok bátran, rendeléssel kapcsolatban is ide írhattok!

enciszappanmaniaja@gmail.com


Kövessetek a facebookon is:

https://www.facebook.com/EnciSzappanmaniaja?ref=hl

2013. március 14., csütörtök

Himalája só szappan



Himalája Sószappan:

Problémás, pattanásos a bőröd?
Kitágultak a pórusaid?
Használj rendszeresen sószappant, és az eredmény nem marad el!

 Bőröd újra képes lesz magától regenerálódni krémek használata nélkül. Kiegyenlítő hatása beállítja a sav-bázis háztartást és a megfelelő pH értéket.
 Száraz bőrnél lezárja a bőr felületét, nem engedi kipárologni a nedvességet. Zsíros bőrnél harmonizálja a túlzott faggyú termelődést. Pattanásos bőrű fiataloknál segít, egyensúlyba hozza a hormonháztartást.    
 Gyulladáscsökkentő és baktérum ellenes hatású. Serkenti a vérkeringést, frissebbé varázsolja a bőrt. Pikkelysömör, ekcéma, neurodermitisz, allergia, gomba szőrtüsző gyulladások, herpesz, rovarcsipés kezelésére kiváló.

Arcápolás: Nedvesítsd be a sószappant és közvetlenül azzal kend be a tiszta bőrt, vagy kend a kezedre, és azzal vidd fel. Fel is oldhatod, ezzel a tömény oldattal kend be az arcod. Hagyd megszáradni! A kezdeti csípő érzést a bőr irritációja okozza, amely 2-5 percen belül elmúlik. A bőrön kikristályosodott sót a száradás után finoman pergesd le kézzel, esetleg ruhával. Ha feszül a bőröd ne kenj rá azonnal olajat, várj kb. 20 percet. Ennyi idő alatt megindul a faggyú termelődése, és elmúlik a feszülő érzés. Bőrödre ne kenj krémeket. 

A só előidézhet kezdeti rosszabbodást - még több pattanás, gyulladás - ne ijedj meg, ez a méregtelenítés jele.

Halvány rózsaszín árnyalatát a rózsaszínagyag adja.  Illatáról pedig a kubeba illó gondoskodik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése